Terasz bútorok az egyediség jegyében

Az év minden szakában remek lehetőségeket tartogat egy terasz, ahol meg lehet pihenni egy hosszú nap után, ahol köszönteni lehet a tavasz első, simogató napsugarait, ahová nyári grill partikat lehet szervezni! Ha a terasz megvan, de nem tudjuk, hová ülnek a vendégek, hol tudjuk pihentetni a lábunkat, vagy hogy hová kerül a reggeli tálca, akkor szükség lesz terasz bútorokra is! Két lehetőség van: áruházban vásárolunk az ott kapható kész berendezésekből, vagy az egyedi bútorok tervezése mellett döntünk.

deco-design.hu.17szept.JPG

Miért érdemesebb az egyedi bútorokat választani? A személyre szabottan elkészített terasz bútorokat sokkal inkább a magunkénak érezhetjük, sokkal jobban meg fogjuk becsülni, mint egy sorozatgyártott darabot, ami számos helyen visszaköszön!

Az egyedi bútorok csakis nekünk készülnek, tervezéskor a mi ízlésünk és szokásaink alapján vetik papírra a formákat, keresik a színeket, és választják ki az alapanyagokat! A terasz adottságait figyelembe véve készítik el saját, egyszeri és megismételhetetlen terasz bútorunkat!

Felkeltettük az érdeklődését? Keressen minket bizalommal, és készíttessen saját terasz bútorokat!

 

Grillteraszok, kerti teraszok beépítése és bútorozása

A kertes ház nem az igazi egy valamire való terasz nélkül! Mit szólna egyenesen egy grillteraszhoz? Különösen akkor élvezetes és praktikus egy ilyen, amikor a jó idő beköszöntével minden körülmény a szabadtéri programoknak kedvez.

Jaksa Bálint

Keressen fel minket bizalommal, és építtesse meg velünk új, valódi grillteraszát! Ha szeretné kibővíteni otthonát vagy éppen nyaralóját egy igazán értékes és hasznos területtel, akkor a grillteraszra érdemes beruházni. Egy ilyen terasz birtokában jóformán ki sem kell tennie a lábát otthonról, hiszen rövid előkészületeket követően máris tartalmas és szórakoztató programot szervezhet, egyenesen a kertbe. A grillezés önmagában is élményteli program, amit a barátokkal vagy a családdal is meg lehet osztani, a fénypontja pedig természetesen a végeredmény, az ízletes grillételek, melyeket egyszerűen és gyorsan készíthet el a korszerű berendezéseknek köszönhetően.

Jaksa Bálint

Forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink egyikén, és tervezzük meg együtt az új grillteraszt! Bízza ránk a belsőépítészeti kivitelezést és az egyedi bútorok tervezését, hiszen mi tudjuk, mi hiányzik az otthonából!

 

Egyedi bútorok gyártása

Amikor egyedi bútorok kerülnek szóba, mindenki másra gondol. Vannak, akik rögtön a valóságtól elrugaszkodott formákat, extrém megvalósításokat, absztrakt bútorokat látnak lelki szemeik előtt. Pedig a bútorkészítés és tervezés világában az egyediség nem feltétlenül a látványosat, a karaktereset jelenti.

egyedi bútorok

Szeretne saját maga számára bútort készíttetni? Forduljon hozzánk bizalommal és mi megtervezzük az Ön által megálmodott bútorokat. Ha régóta szeretne valamit a nappaliba, hálóba, de eddig még nem találkozott vele a bútorboltokban, ne adja fel, mert mi segítünk megvalósítani!

Kifejezetten a szoba tulajdonságaihoz igazodó, méretre és formára alakított bútort szeretne készíttetni, olyat, amit külön a kiszemelt helyre terveztek? Határozott színbeli, anyagbeli elképzelései vannak? Hozzánk bátran fordulhat, hiszen igyekszünk minden kérésének eleget tenni és az elképzelései mentén megtervezni egyedi bútorát. Személyre szabott, stílusához igazodó, minőségi, és valóban egyedi bútorokat gyártunk!

Bútorasztalos kollégákat keresünk!

Egyedi bútorgyártással, belsőépítészeti generálkivitelezéssel foglalkozó cégünk csepeli műhelyébe asztalos kollégákat keres, stabil munkakörnyezetbe, azonnali munkakezdéssel. Faipari ismeretekkel, tapasztalt és pályakezdő kollégák jelentkezését egyaránt várjuk. Megfelelő előképzettség és gyakorlat, kézügyesség, jó kommunikációs, problémamegoldó és elemző- készség előny.

Ha cégünk felkeltette érdeklődését a "Kapcsolat" menüpont alatt jelentkezhet hozzánk asztalosnak!
 

20140728_081428.jpg

Egyedi belsőépítészeti megoldások személyre szabva – Tervezze meg álmai otthonát!

Otthonunk kialakításánál a legfőbb szempont, hogy olyan teret hozhassunk létre, ami visszatükrözi személyiségünket, és kényelmet nyújt számunkra. Az egyedi belsőépítészeti megoldások biztosítják, hogy saját ízlésünkhöz igazíthatjuk helyiségeinket, így a végeredménnyel garantáltan elégedettek leszünk!

Az egyedi belsőépítészeti megoldások nagyon különbözőek lehetnek, ezt az ügyfelek eltérő ízlése befolyásolja. Ha már eleget kutattunk a modern lakberendezés világában, és nagyjából összeállt a fejünkben álmaink otthona, a megvalósításhoz mindenképp kérjük szakember segítségét! Előfordulhat, hogy ami papíron jól néz ki, az a valóságban egyáltalán nem esztétikus, és nem előnyös megoldás lakásunk kialakításának szempontjából, ebben az esetben a belsőépítész tanácsot adhat, más alternatívát kínálhat, vagy olyan lakberendezési praktikára hívja fel a figyelmünket, amivel tökéletessé tehetjük a végeredményt.

Ha otthonát egyedi belsőépítészeti megoldások szerint alakítaná ki, keressen minket bizalommal!

Kis lakás, barátságos otthon!

Nem mindenkinek van arra lehetősége, hogy otthonában óriási helyiségek vegyék körül, de vannak, akik nem is vágynak hatalmas terekre. Egy kis lakás is lehet a behatárolt méretek ellenére élhető, sőt otthonos, kényelmes és még designos is. Nem kell hozzá más, csupán hozzáértő tervezés és profi belsőépítészeti kivitelezés.

Ha Ön is kis alapterületű ingatlanjából szeretne igazán barátságos otthont varázsolni, döntsön a komplett belsőépítészeti kivitelezés mellett, és forduljon bizalommal szakembereinkhez!

Amire szükség lesz, az elsősorban egy alapos felmérés, majd jöhet a tervezés szakmai szempontok, valamint egyedi igények alapján, végül a megvalósítás. Garantáljuk, hogy velünk megtalálhatja a lakás legelőnyösebb oldalát és kihozhatja belőle a legjobbat! Egyedi megoldások, kreatív ötletek felhasználásával a pici lakásból is válhat szerethető otthon. Ha minket választ, akár a bútorgyártást is ránk bízhatja, hogy a lakásra szabott berendezésekkel még jobban ki lehessen használni a tereket!

Bátran keressen fel minket, és szakembereink gondoskodnak róla, hogy lakása igazi otthonná válhasson!