Terasz bútorok az egyediség jegyében

Az év minden szakában remek lehetőségeket tartogat egy terasz, ahol meg lehet pihenni egy hosszú nap után, ahol köszönteni lehet a tavasz első, simogató napsugarait, ahová nyári grill partikat lehet szervezni! Ha a terasz megvan, de nem tudjuk, hová ülnek a vendégek, hol tudjuk pihentetni a lábunkat, vagy hogy hová kerül a reggeli tálca, akkor szükség lesz terasz bútorokra is! Két lehetőség van: áruházban vásárolunk az ott kapható kész berendezésekből, vagy az egyedi bútorok tervezése mellett döntünk.

deco-design.hu.17szept.JPG

Miért érdemesebb az egyedi bútorokat választani? A személyre szabottan elkészített terasz bútorokat sokkal inkább a magunkénak érezhetjük, sokkal jobban meg fogjuk becsülni, mint egy sorozatgyártott darabot, ami számos helyen visszaköszön!

Az egyedi bútorok csakis nekünk készülnek, tervezéskor a mi ízlésünk és szokásaink alapján vetik papírra a formákat, keresik a színeket, és választják ki az alapanyagokat! A terasz adottságait figyelembe véve készítik el saját, egyszeri és megismételhetetlen terasz bútorunkat!

Felkeltettük az érdeklődését? Keressen minket bizalommal, és készíttessen saját terasz bútorokat!