Hírek, aktualitások

S/ALON BUDAPEST 2022

A S/ALON BUDAPEST egy különleges koncepció szerint szervezett találkozási pont a design szerelmesei, az építkezés és lakásfelújítás előtt állók és a szakma képviselői számára.

Construma 2019. április 3-7.

Az idei évben egészen korán, április 3-7. között ismét érdemes kilátogatni a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba, a CONSTRUMA csokorra, az építőipar hazai csúcsrendezvényére.

Otthonteremtési kiállítás és vásár

Az OTTHONDesign kiállítás a kezdetektől törekszik a legújabb hazai design trendek bemutatására, színvonalas termékkörök megjelenítésére. A kiállításon gyártók és nagy márkák képviseltetik magukat bemutatva legújabb fejlesztéseiket.

Határtalan dizájn kiállítás 2018

Kilenc ország bútor-, textil- és tárgytervezői mutatkoznak be a pénteken nyíló, Határtalan design című kiállításon az Új Budapest Galériában, a Bálnában.

Terasz bútorok az egyediség jegyében

Az év minden szakában remek lehetőségeket tartogat egy terasz, ahol meg lehet pihenni egy hosszú nap után, ahol köszönteni lehet a tavasz első, simogató napsugarait, ahová nyári grill partikat lehet szervezni!

Kerti teraszok beépítése és bútorozása

A kertes ház nem az igazi egy valamire való terasz nélkül! Mit szólna egyenesen egy grillteraszhoz? Különösen akkor élvezetes és praktikus egy ilyen, amikor a jó idő beköszöntével minden körülmény a szabadtéri programoknak kedvez.

Otthonunk kialakításánál a legfőbb szempont, hogy olyan teret hozhassunk létre, ami visszatükrözi személyiségünket, és kényelmet nyújt számunkra. Az egyedi belsőépítészeti megoldások biztosítják, hogy saját ízlésünkhöz igazíthassuk helyiségeinket, így a végeredménnyel garantáltan elégedettek leszünk!

Hírek, aktualitások