Hírek, aktualitások

Határtalan dizájn kiállítás 2018

Kilenc ország bútor-, textil- és tárgytervezői mutatkoznak be a pénteken nyíló, Határtalan design című kiállításon az Új Budapest Galériában, a Bálnában.

A magyar dizájnerekre fókuszáló 13. madeinhungary és a 2012 óta a nemzetközi alkotókra koncentráló 6. MeeD közös, Határtalan design című válogatásában több mint 150 alkotó tárgyai kaptak helyet.

A cseh, lengyel és szlovák tervezők munkái mellett első ízben lesznek láthatók német, osztrák, román, svájci és szlovén alkotók által jegyzett bútorok, lakástextilek, dizájntárgyak, sorozatgyártott termékek, és egyéb kisszériás, egyedi alkotások is.

az aktuális trendek figyelembevételével megalkotott tárgyak mellett egyéni látásmódot tükröző darabok is helyet kapnak a bemutatón. A fiatal és középgenerációs alkotók munkái között számos magyar és nemzetközi díjjal elismert alkotás is látható lesz.

Az augusztus 26-ig látható kiállításhoz gazdag szakmai és társművészeti program és több tárlatvezetés is kapcsolódik.

2018 június 15- augusztus 26-ig.
Új Budapest Galéria,
1093 Budapest, Fővám tér 11–12. (Bálna)

forrás: http://artnews.hu/2018/08/16/meg-tiz-napig-latogathato-majd-kulonleges-finisszazzsal-zar-a-hatartalan-design-kiallitas-a-balnaban/

 

Otthonunk kialakításánál a legfőbb szempont, hogy olyan teret hozhassunk létre, ami visszatükrözi személyiségünket, és kényelmet nyújt számunkra. Az egyedi belsőépítészeti megoldások biztosítják, hogy saját ízlésünkhöz igazíthassuk helyiségeinket, így a végeredménnyel garantáltan elégedettek leszünk!

Hírek, aktualitások